А, честит ви Гаргамел, наивници! Така възклицава назидателно Елена Гунчева-Гривова

...
 
А, честит ви Гаргамел, наивници! Така възклицава назидателно Елена Гунчева-Гривова
Коментари Харесай

А, честит ви Гаргамел, наивници!

 

А, цветущ ви Гаргамел, наивници! Така възклицава назидателно Елена Гунчева-Гривова в собствен пост. „ Имайте поради, че Гаргамел идва от остаряла герберастка школа, момата от Хаджи Димово е закърмена и възпитана в либерастката школа, засукала пари и постове в Европейския съюз “. Така продължава за бъдещия министър председател Мария Габриел анализаторката.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

ЕЙ Я, ИДЕ!
Свят ще ни се завие от това връткане, помнете ми думата. Вече започваме да се усещаме като преяли деца на въртележка, която се е развалила и върти все по-бързо и по-бързо. И даже единствено взор към ръководителите на въртележката провокира позиви за едни недотам приятни неща.
Академикът по сапунени мехури подаде оставка. Само върли оптимисти и освидетелствани имбецили могат да предположат, че нещо ще се усъвършенства. Имайте поради, че Гаргамел идва от остаряла герберастка школа, момата от Хаджи Димово е закърмена и възпитана в либерастката школа, засукала пари и постове в Европейския съюз. Изучила соросоидните способи и нямаща никакви угризения да съобщи и продаде Родината ни. Та тя даже не е българка. И не е женена за българин. Децата й, в случай че има такива, няма да са българи.

Та белким си мислите, че нещо по-добро ни чака?

Да ви припомня, че направиха промени в Конституцията и към този момент хора с двойно поданство ще могат да стават депутати. Очаквам взрив на претенции за българско поданство от южната ни съседка, от Европейски Съюз и даже от Съединени американски щати. И може би скоро ще се наложи да има щатни преводачи в Народното събрание, които да превеждат на депутатите какво се приказва. Ако българският остане формален език, несъмнено. Като виждам какво се случва с българския етнос, скоро и това може да се промени.
А, цветущ ви Гаргамел, наивници!

 

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР